Riipuskuja 3, 21410 Vanhalinna, Lieto
 

Piano- ja ukuleletunnit

Opetan enimmäkseen pianon- ja akustisen kitaran soittoa, joiden lisäksi opetusta on ukulelen ja nokkahuilun soitossa. Tunnit ovat yksityistunteja, mutta tunnille voi tulla myös sisaruksen tai kaverin kanssa.

Oppitunneille ei järjestetä pääsykoetta, vaan soittoharrastuksen voi aloittaa kuka tahansa aiempaan musiikilliseen harrastuneisuuteen katsomatta.

Opetustilat ovat kotonani, missä asustaa myös suuri musiikinystävä, koirani Milla. Jos oppilas on allerginen tai ei jostain muusta syystä pysty tulemaan meille, voin myös pitää tunnit oppilaan kotona.

Ohjelmistona opetellaan klassista tai kevyttä musiikkia, improvisoidaan ja harjoitellaan soittamaan yhdessä opettajan kanssa tai taustamusiikin mukana. Soittaminen tapahtuu perinteisen nuottikuvan pohjalta, mutta jos se tuottaa hankaluuksia esim. hahmotushäiriön takia, voidaan käyttää kuvionuottimenetelmää, jossa koskettimet merkitään eri väreillä ja muodoilla.

 

Kertamaksu ovh 25 €/30 min, 37,50 €/45 min, 50 €/60 min (kuukausilaskutus)

Lukukausi- tai lukuvuosimaksuna ovh 24 €/30 min, 36 €/45 min, 48 €/60 min  Etu -4%

 

Poissalot: soittotunti korvataan jos tunti perutaan viimeistään klo 12.00 soittotunnin pitopäivänä tai jos opettaja peruu tunnin. Peruuntunutta rästituntia ei korvata.

 

Anna-Mari Satomaa: 044-530 2350 / anna-mari@musiikkikoulusatomaa.fi

 

> takaisin etusivulle