Riipuskuja 3, 21410 Vanhalinna, Lieto
 

Rumpu- ja perkussiotunnit

Opetan rumpujen- ja perkussioidensoittoa. Tunnit ovat yksityistunteja. Oppitunneille ei järjestetä pääsykoetta, vaan soittoharrastuksen voi aloittaa kuka tahansa.

Tunnit räätälöidään oppilaan tarpeiden mukaisesti opetussuunnitelmaa noudattaen. Uudet oppilaat voivat aloittaa kesken lukukauden. Opetustilat ovat kotonani ja kaikki tarvittavat instrumentit löytyvät paikanpäältä. Opetuksessa käytetään kahta Pearlin E-Pro Live hybridisettiä. Perkussio-oppilaita varten löytyy congat, bongot, cajon ja djembe.

Ohjelmistona opetellaan musiikkia laaja-alaisesti (rock, heavy, roots, pop, iskelmä, blues, funk, jazz), improvisoidaan ja harjoitellaan soittamaan yhdessä opettajan kanssa sekä taustamusiikin mukana.

Kirjoitan myös mistä tahansa oppilaan toivekappaleesta rumpunuotin ja sitä harjoitellaan seuraavalla soittotunnilla. Kappaleen haastavuus ja oppilaan edistymistaso otetaan huomioon nuottia tehtäessä ja sitä muokataan sen mukaisesti. Uuden kappaleen saa toivoa vaikka joka viikko.

 

Kertamaksu ovh 25 €/30 min, 37,50 €/45 min, 50 €/60 min (kuukausilaskutus)

Lukukausi- tai lukuvuosimaksuna ovh 24 €/30 min, 36 €/45 min, 48 €/60 min  Etu -4%

 

Poissalot: soittotunti korvataan jos tunti perutaan viimeistään klo 12.00 soittotunnin pitopäivänä tai jos opettaja peruu tunnin. Peruuntunutta rästituntia ei korvata.

 

Pasi Oksanen: 040-193 6115 / pasi@musiikkikoulusatomaa.fi

 

> takaisin etusivulle